Милош Теодосић МВП 16. кола Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 16:02

Милош Теодосић МВП 16. кола Евролиге

Кошаркаш Црвене звезде Милош Теодосић најкориснији је играч 16. кола Евролиге, објавило је најелитније кошаркашко такмичење у Европи. Фото: Танјуг/СТР Искусни плејмејкер је у победи „црвено-белих“ над Макабијем убацио 27 поена и поделио 14 асистенција, уз два скока и две украдене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лопте, што је било довољно за индекс корисности 40.
Иза њега су остали играч Макабија Џејмс Болдвин са индексом корисности 30, Мајк Џејмс из Монака са индексом 29, док је кошаркаш Реала Џанан Муса остварио индекс корисности 27.
Последњи пут Теодосић је МВП кола био у новембру 2016. године, док му је ово шести пут да је најкориснији играч кола у Евролиги.
 
Jokić briljirao – na pragu novog tripl-dabla bez izgubljene lopte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милош Теодосић МВП 16. кола Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.