Паковраће: Од подне до 16 часова скоро 4.500 возила ушло на ауто-пут

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 18:14

Паковраће: Од подне до 16 часова скоро 4.500 возила ушло на ауто-пут

На наплатној рампи „Паковраће” на уласку на ауто-пут „Милош Велики”, од поноћи до 16 часова ушло је 7.135 возила, од чега 4.350 само од поднева. Foto: Pixabay/Schwoaze Према речима оних који се овде укључују на ауто-пут, највеће гужве су око Ужица и од Пожеге до Паковраћа, као и стандардно у Овчарско-кабларској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клисури.
На самом ауто-путу „Милош Велики” код тунела „Савинац” стварају се застоји и дугачке колоне због радова у једној тунелској цеви.
„Идем из Београда и нема гужве нигде до тунела Савинац. Ради се једна цев, па се оба смера уливају у једну и стварају се велике гужве и километарске колоне”, рекла је за Танјуг Ана Мосић, која се из Београда враћала у Чачак.
Још један талас гужви очекује се око 18 часова на наплатној рампи у Паковраћу.
Na Horgošu nema gužve, ali se čeka na ulazak u Mađarsku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Паковраће: Од подне до 16 часова скоро 4.500 возила ушло на ауто-пут се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.