Скупштина Војводине биће распуштена 16. новембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Nov.2023, 21:03

Скупштина Војводине биће распуштена 16. новембра

Скупштина Војводине биће распуштена на седници која је заказана за четвртак, 16. новембра, а како је раније најављено, превремени покрајински избори биће одржани заједно са превременим републичким изборима и изборима у делу локалних самоуправа у Србији, 17. децембра, рекао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данас за Тањуг новоименовани председник Скупштине Војводине Момо Чолаковић. Фото: Танјуг/Ненад Михајловић Чолаковић заказао је седницу са једном тачком дневног реда: Предлог одлуке о превременом престанку мандата Скупштине Војводине, наводи се у позиву за седницу.
Момо Чолаковић, посланик владајуће коалиције „Александар Вучић – за нашу децу“, за председника војвођанског парламента изабран је на седници у понедељак, 6. новембра, након смрти дотадашњег председника Скупштине Војводине Иштвана Пастора, који је преминуо 30. октобра.
Vučić: Pre kraja godine plan za dodatno povećanje plata, biće svakako dvocifreno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скупштина Војводине биће распуштена 16. новембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.