Од данас још 16 производа у продаји по нижим ценама

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Sep.2023, 09:46

Од данас још 16 производа у продаји по нижим ценама

У малопродајним трговинским ланцима од данас ће бити снижена цена за још 16 нових катергорија производа, у оквиру акције „Боља цена – цена за народ“. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић То су: брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.
Акција траје до 31. децембра, а производи који су део ње у продавницама су јасно означени знаком „Боља цена“ како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе. Ова акција важи у више од 2.500 продавница на целој територији Србије.
Министарство трговине саопштило је раније да је акција „Боља цена-цена за народ“, заједничка акција и иницијатива државе и малопродаваца, и да је њен основни циљ да заштити стандард грађана и помогне им да за свој тешко стечен новац могу да купе што више производа.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Нагласили су и да ће се свака потенцијална препродаја производа оштро санкционисати.
Акција „Боља цена – цена за народ“, почела је 13. септембра и до 31. децембра 2023. до када ће трајати на константном режиму „акције“ биће 36 категорија производа. То су: млеко, јогурт, сир бели кришка, јабуке, кромпир, тестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дечје пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет-папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова, детерџент за прање веша, брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.
Mali: Sa proizvodima „Bolja cena“ uštedeo sam više od 1.000 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од данас још 16 производа у продаји по нижим ценама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.