Ђоковић и Рубљов данас на терену око 16 часова и 30 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 10:22

Ђоковић и Рубљов данас на терену око 16 часова и 30 минута

Српски тенисер Новак Ђоковић ће четвртфинални меч на Вимблдону, против Руса Андреја Рубљова, играти данас са почетком не пре 16 часова и 30 минута по српском времену, саопштили су организатори турнира на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Меч Србина и Руса постављен је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као други на Централном терену, а прве ће на терен, од 14 и 30, Ига Швјонтек из Пољске и Елина Свитолина из Украјине. После њиховог меча, а то би требало да буде после 16 часова и 30 минута или 45 минута касније ако резултат буде 2:1.
FSS: Fudbaleri iz Evropske unije nisu više stranci u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић и Рубљов данас на терену око 16 часова и 30 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.