САД подржале обуку Украјинаца за авионе Ф16, нове санкције за Москву

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 20:39

САД подржале обуку Украјинаца за авионе Ф16, нове санкције за Москву

Амерички председник Џозеф Бајден обавестио је данас лидере Групе 7 на самиту у јапанском граду Хирошима, да ће Вашингтон подржати одлуку према којој би, заједно са савезницима, била организована обука украјинских пилота на борбеним авионима Ф-16. Фото: Танјуг/AP Photo/Tsafrir Abayov Како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводи Ројтерс, обука ће вероватно бити спроведена у Европи у наредним месецима.
САД су данас најавиле санкције за више од 300 руских ентитета на састанку лидера Групе седам у Јапану, због рата Москве у Украјини, на тај начин интензивирајући најстрожи корпус санкција икада спроведених.
Према новом пакету санкција, циљани су механизми и поједници који помажу Русији да избегну санкције, потом будући приходи од енергената и војно-индустријских ланаца снабдевања.
Zabranjen ulazak u Rusiju za 500 državljana SAD, na spisku i Obama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД подржале обуку Украјинаца за авионе Ф16, нове санкције за Москву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.