Немци протестују против крајње деснице, у Берлину изашло више од 150.000 људи

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2024, 20:10

Немци протестују против крајње деснице, у Берлину изашло више од 150.000 људи

Више од 150.000 људи окупило се данас у Берлину на демонстрацијама против немачке десничарске партије Алтернатива за Немачку (АфД) и немачких ултрадесничара, јавља „Билд“. Фото: Танјуг/AP Photo/Ebrahim Noroozi „Више од 150.000 људи је на улицама“, рекла је портпаролка полиције Ања Диршке за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Билд“ нешто раније, додајући да се протест одвија без инцидената.
Протести против крајњих десничара одвијају се у бројним градовима у Немачкој, паралелно са скупом у Берлину.
Немци протестују након извештаја о недавном окупљању екстремних десничара у Потсдаму, који се залажу за депортацију милиона имиграната, што је изазвало револт бројних Немаца.
Ово је трећа недеља како немачки грађани излазе на улице у знак протеста.
Nemačka legalizuje kanabis od 1. aprila

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немци протестују против крајње деснице, у Берлину изашло више од 150.000 људи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.