Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Nov.2023, 15:27

Сутра стиже наоблачење, местимично са кишом, до 15 °C

Србију ће од сутра ујутру постепено захватити наоблачење са запада, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо Током дана биће умерено до потпуно облачно и ветровито, по подне, увече и током ноћи местимично са кишом. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ветар, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак, а на југу Баната и са олујним ударима.
Крајем дана ветар у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 8 °C, највиша од 11 до 15 °C. У Београду ће ујутру доћи до постепеног наоблачење. Током дана умерено до потпуно облачно и ветровито, по подне, увече и тооком ноћи повремено са кишом. Дуваће умерен, повремено и јак јужни и југоисточни ветар, који ће крајем дана бити у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 8 °C, највиша око 14 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у суботу бити облачно и хладније, повремено са кишом која ће на високим планинама изнад 1.500 м надморске висине по подне прећи у снег. Увече се очекује престанак падавина и смањење облачности, осим на југу земље.
У недељу и понедељак ће бити претежно сунчано, уз малу и умерену облачност, осим на крајњем југу и југоистоку Србије где ће се задржати облачно време, понегде са кишом. Затим се очекује поново променљиво са чешћом појавом кише, а дневна температура биће у границама просека за другу декаду новембра.
Srbija vodeća zemlja Zapadnog Balkana po BDP-u po glavi stanovnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра стиже наоблачење, местимично са кишом, до 15 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.