Данас облачно, температура до 15 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 09:03

Данас облачно, температура до 15 степени

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и мало свежије, са најнижим температурама од -2 до 7 °Ц, а највишим дневним од 10 до 15 °Ц, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо На северу земље биће углавном суво, а у осталим крајевима понегде се очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слаба краткотрајна киша, док ће на високим планинама падати слаб снег.
Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, западни и северозападни, увече и током ноћи у скретању на југоисточни.
У Београду ће бити умерено до потпуно облачно и мало свежије. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни, у току ноћи југоисточни. Најнижа температура око 7 °Ц, највиша дневна око 13 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће бити променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала.
У већини места биће суво време, само у понедељак и уторак тек понегде са слабом краткотрајном кишом. Од петка се очекује пораст температуре уз појачање јужног и југоисточног ветра, а током следећег викенда киша се очекује на северу и западу земље.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас облачно, температура до 15 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.