Клуб из Саудијске Арабије нуди Буфону уговор од 15 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 11:38

Клуб из Саудијске Арабије нуди Буфону уговор од 15 милиона евра

Голман Парме Ђанлуиђи Буфон добио је понуду од 15 милиона евра за једногодишњи уговор са неименованим клубом из Саудијске Арабије. Фото: Wikimedia Commons/Doha Stadium Plus Qatar Италијански медији наводе да ће Буфон у наредних неколико дана донети одлуку о наставку каријере. Легендарни италијански >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << голман би могао да настави да брани за Парму, оде у Саудијску Арабију или да прекине играчку каријеру. Неименовани клуб из Саудијске Арабије жели да наредне сезоне доведе италијанског голмана, а наводно му нуди 15 милиона евра за једногодишњи уговор.
Буфон (45) је прошле сезоне бранио на 19 мечева за Парму, а примио је 24 гола. Он је поникао у Парми, а од 2001. до 2018. је бранио за Јувентус. Искусни голман је потом бранио једну сезону за ПСЖ, а онда је још две сезоне бранио за Јувентус пре него што се вратио у Парму. За репрезентацију Италије наступио је на 176 утакмица.
Đoković: I dalje se osećam kao mladi Novak kad izađem na teren Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Клуб из Саудијске Арабије нуди Буфону уговор од 15 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.