Лаган летњи ручак спреман за мање од 15 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 07:45

Лаган летњи ручак спреман за мање од 15 минута

Паковање смрзнутог грашка право је благо, а ова једноставна тестенина са пестом од грашка је доказ за то. Фото: Pexels/Engin Akyurt Препоручујемо да употребите шпагете или таљателе. Док се тестенина кува, брзински направите пестои завршите ручак у рекордном времену. Имајте на уму да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су састојци довољни за четири порције. Пријатно!
Тестенина са пестом од грашка Састојци:
300 г тестенине
200 г смрзнутог грашка
1 мали чен белог лука
листићи менте
60 г пињола
60 г пармезана
4 кашике маслиновог уља
со, бубер
Припрема: Смрзнути грашак кувајте отприлике три минута у кипућој води, па га процедите. Бели лук, листиће менте, со и бибер згњечите у авану. Додајте пињоле и грашак, па све згњечите до текстуре која вам одговара. Умешајте нарендани пармезан и неколико кашика маслиновог уља. Скувајте тестенину према упутствима на паковању. Процедите је, али оставите пола шоље воде у којој се кувала. Помешајте тестенину са пестом и мало воде од кувања. Добро промешајте, преместите на тањире па прелијте са још мало маслиновог уља.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лаган летњи ручак спреман за мање од 15 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.