Саобраћај слабијег интензитета, путничка возила на Прешеву чекају 15 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2023, 10:41

Саобраћај слабијег интензитета, путничка возила на Прешеву чекају 15 минута

Саобраћај је јутрос слабијег интензитета, док се поподне очекује већи број возила на путевима, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Adriasound/Синиша Копуновић Крај викенда обележиће отежани и захтевнији услови вожње са местимично мокрим коловозима и повремено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јачим пљусковима, могућом маглом и сумаглицом карактеристичном на путевима поред река у котлинама и преко планинских превоја.
АМСС саветује возачима да возе спорије, да поштују сва ограничења у брзини, али и све остале саобраћајне прописе, а посебно да обрате пажњу на деонице на којима је због радова саобраћај
измењен.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије, путничка возила на граничном прелазу Прешево на излазу чекају 15 минута.
Теретна возила на граничном прелазу Шид на излазу чекају 120 минута, а на Батровцима 60 минута.
U Čačku i Nišu održano Međuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саобраћај слабијег интензитета, путничка возила на Прешеву чекају 15 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.