Број претплатника Спотифаја годишње порастао за 15 одсто на 236 милиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 16:35

Број претплатника Спотифаја годишње порастао за 15 одсто на 236 милиона

Шведска компанија Спотифај која пружа услуге стриминга музике саопштила је да је у четвртом кварталу 2023. године број њених претплатника порастао за 15 одсто међугодишње на 236 милиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Semansky Број корисника који су активни на месечном нивоу је порастао за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 23 одсто међугодишње на 602 милиона, наводи се на веб страници фирме Спотифај.
Укупан приход шведске компаније за четврти квартал 2023. године је порастао за 16 одсто међугодишње на 3,7 милијарди евра, а бруто маржа износи 26,7 одсто.
Спотифај је у четвртом кварталу прошле године забележио губитак од 70 милиона евра што представља пад у односу на профит од 65 милиона евра у трећем кварталу 2023, преноси портал Верџ.
Компанија је у децембру прошле године рекла да ће отпустити 17 одсто своје радне снаге, односно више од 1.500 људи.
Tesla je pobedila na prvom suđenju zbog udesa koji je navodno izazvao autopilot

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Број претплатника Спотифаја годишње порастао за 15 одсто на 236 милиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.