Уплата пореза на имовину за други квартал до 15. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 11:20

Уплата пореза на имовину за други квартал до 15. маја

Секретаријат за јавне приходе Града Београда обавестио је пореске обвезнике – физичка лица, предузетнике и правна лица да је 15. мај рок за уплату обавезе за други квартал годишњег пореза на имовину за 2023. годину. Фото: Pexels/Pixabay Порез на имовину се према закону плаћа тромесечно, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у року од 45 дана од почетка тромесечја.
Редовним и благовременим измиривањем пореза, обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења у плаћању, као и покретање прекршајног поступка, саопштила је градска управа. За добијање потребних информација, обвезници могу да се јаве на бројеве телефона надлежних општинских одељења Секретаријата за јавне приходе, који су објављени на интернет страници Града Београда, те у надлежним општинским одељењима Секретаријата за јавне приходе, сваког радног дана од 8 до 14 часова, изузев среде, када се могу обратити од 8 до 18.30.
Bescarinski izvoz u Kinu šansa za domaće privrednike i privlačenje stranih investitora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уплата пореза на имовину за други квартал до 15. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.