У Србији и данас натпросечно топло, највиша температура од 15 до 20 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 08:23

У Србији и данас натпросечно топло, највиша температура од 15 до 20 степени

У Србији ће и данас бити претежно сунчано и натпросечно топло, повремено уз умерену облачност и с највишом дневном температуром од 15 до 20 степени Целзијуса. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, најнижа температура износиће од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << -1 до 9 степени Целзијуса.
Дуваће слаб и умерен југозападни и јужни ветар, на северу Војводине, као и на планинама повремено и јак.
И у Београду ће бити претежно сунчано и натпросечно топло, повремено уз умерену облачност. Ветар слаб до умерен, југозападни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша од 18 до 20 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до четвртка, 15. фебруара, до краја ове седмице натпросечно топло са максималним температурама у већини места од 16 до 23 степена. У петак и за викенд ветровито – дуваће умерен и јак јужни и југозападни, а у кошавском подручју југоисточни ветар, који ће у недељу, 11. фебруара, на југу Баната, као и у планинским пределима повремено достизати ударе и олујне јачине.
У петак мало и умерено облачно. Затим до краја периода умерено до потпуно облачно.
Прве падавине локалног карактера очекују се за викенд, 10. и 11. фебруара, док ће током наредне седмице, од 12 до 15. фебруара, киша постати учесталија у већини места.
Од уторка, 13. фебруара, захлађење уз прелазак кише у снег у планинским пределима.
Srbija je u 2023. bila prva u svetu po stopi rasta prihoda od stranih turista

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији и данас натпросечно топло, највиша температура од 15 до 20 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.