Расписан јавни позив за премије за млеко за први квартал, траје до 15. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 12:31

Расписан јавни позив за премије за млеко за први квартал, траје до 15. априла

Расписан је јавни позив за премију за млеко за први квартал ове године, трајаће до 15. априла, а премије ће бити исплаћене након завршетка јавног позива у року од 30 дана, речено је Танјугу у Министарству пољопривреде, водопривреде и шумарства. Фото: Unsplash/Elizabeth Dunne Пријаве за премије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за млеко се подносе као и до сада, преко млекара, а постоји и могућност непосредног пријављивања примарних произвођача.
Јавни позив за давања по хектару биће померен како би пољопривредни произвођачи имали довољно времена да провере и ажурирају своје податке у катастру, прикупе потребну документацију и регулишу уговорне односе али то, како наводе у Министарству, неће утицати на исплату субвенција, које ће пољопривредни произвођачи добити у исто време како је и планирано.
Наиме, јавни позив за давања по хектару ће трајати месец дана уместо 45 дана, те ће обрада захтева и динамика исплате бити непромењена. Из Министарства још једном подсећају пољопривредне произвођаче да крајњи рок за пријаву у систем еРПГ не постоји, те пољопривредници пријаву и обнову статуса газдинства могу да ураде све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.
EU priprema reforme zakona vezanih za farmaceutsku industriju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан јавни позив за премије за млеко за први квартал, траје до 15. априла се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.