МОЛ отворио нови кампус у Будимпешти, зграда висока 143 метра

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 16:31

МОЛ отворио нови кампус у Будимпешти, зграда висока 143 метра

Компанија МОЛ отворила је нови кампус у Будимпешти, у згради високој 143 метра која цхе примити око 2.500 запослених. Фото: Танјуг/Zoltan Balogh/MTI via AP МОЛ ће у ново седиште, које се налази у „BudaParty“, преместити 2.500 својих запослених који тренутно раде на 10 различитих локација.
МОЛ кампус >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је, како је наведено у саопштењу, једна од еколошки најнапреднијих зграда у Будимпешти, пројектована на највишем нивоу у смислу уштеде енергије и са соларним панелима површине 900 метара квадратних, системом за хлађење и грејање заснованим на геотермалној енергији и рециклажи „сиве“ воде.
Нова зграда МОЛ-а је девета највиша зграда у средњој Европи са 86.000 метара квадратних нето површине, што одговара величини 12 фудбалских терена.
EU povećala finansije mirovnog fonda za 2 milijarde evra u 2023. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МОЛ отворио нови кампус у Будимпешти, зграда висока 143 метра се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.