Рок за уплату првог квартала годишњег пореза на имовину 14. фебруар

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 18:08

Рок за уплату првог квартала годишњег пореза на имовину 14. фебруар

Градски Секретаријат за јавне приходе подсећа да је 14. фебруар рок за уплату обавезе за први квартал годишњег пореза на имовину за 2023. годину за све пореске обвезнике – физичка лица, предузетнике и правна лица. Фото: Pexels/Pixabay Према Закону о порезима на имовину, порез на имовину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се плаћа тромесечно, у року од 45 дана од почетка тромесечја, наведено је у саопштењу.
Секретаријат указује да обвезници могу добити потребне информације позивом на бројеве телефона надлежних општинских одељења Секретаријата за јавне приходе, који су објављени на интернет-страници Града Београда, као и у надлежним општинским одељењима Секретаријата за јавне приходе, сваког радног дана од 8 до 14 часова, изузев среде када се могу обратити од 8 до 18.30 часова.
Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења у плаћању, као и покретање прекршајног поступка, истакнуто је у саопштењу.
Боинг отпушта 2.000 радника из сектора финансија и људских ресурса

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок за уплату првог квартала годишњег пореза на имовину 14. фебруар се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.