Промет на пијацама за првих шест месеци већи за 14,9% него пре годину дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 16:57

Промет на пијацама за првих шест месеци већи за 14,9% него пре годину дана

Вредност промета пољопривредних производа на пијацама у Србији за првих шест месеци ове година била је, у односу на исти период лане, изражена у текућим ценама, већа за 14,9 одсто, саопштио је данас Републички завод за статистику. Фото: Градске инфо У структури вредности промета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << највише су учествовали поврће, 28,0 одсто, живина и јаја, 20 одсто, млеко и млечни производи, 15,2 одсто, и воће и грожђе 14,8 процената.
Vučić: Turistički podižemo Palić, dobija jedan od najmodernijih akva parkova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на пијацама за првих шест месеци већи за 14,9% него пре годину дана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.