Сутра променљиво облачно, местимично са слабом кишом,највише до 14 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 14:46

Сутра променљиво облачно, местимично са слабом кишом,највише до 14 степени

У Србији ће сутра на северу и западу бити променљиво облачно, пре подне са сунчаним интервалима, а у осталим пределима умерено до потпуно облачно, местимично са слабом краткотрајном кишом и на високим планинама уз провејавање снега. Фото: Градске инфо Према прогнози Републичког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хидрометеоролошког завода, сутрашња најнижа температура биће од -1 до 6, највиша од 10 до 14 степени.
Увече у свим крајевима разведравање. Дуваће слаб до умерен, на планинама источне Србије краткотрајно и јак западни и северозападни ветар, увече у скретању на југозападни и јужни.
И у Београду ће сутра бити променљиво облаèно. Ветар слаб, западни и северозападни, увече у скретању на југозападни и јужни. Најнижа температура од 4 до 6, највиша око 13 степени.
И у главном граду сутра увече се очекује разведравање.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до среде, 28. фебруара, биће променљиво облачно и осетно топлије уз појачање јужног и југоисточног ветра који ће на југу Баната и у планинским пределима повремено достизати и олујне ударе.
Падавине се очекују за викенд, као и почетком наредне седмице када ће и температура бити у постепеном паду.
Blagojević: Vojne škole nude znanje, mogućnost usavršavanja i siguran posao

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра променљиво облачно, местимично са слабом кишом,највише до 14 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.