Кошаркаши Партизана вечерас гостују Жалгирису у утакмици 14. кола Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 14:06

Кошаркаши Партизана вечерас гостују Жалгирису у утакмици 14. кола Евролиге

Кошаркаши Партизана гостују вечерас екипи Жалгириса у 14. колу Евролиге. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Партизан је тренутно шести на табели са седам победа и шест пораза, док је Жалгирис на 14. позицији са скором 5/8.
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић има проблема са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << повредама играча, пошто су ван терена Урош Трифуновић, Френк Камински и Алекса Аврамовић. Проблеме са повредама имају и Огњен Јарамаз, Зек Ледеј и Џејмс Нанели, али сва тројица кошаркаша „црно-белих“ ће највероватније вечерас играти.
„Свако наредно гостовање ће бити најтеже. Жалгирис је тим који игра изванредно, имају јасну идеју како и где да нападају и имају огромну енергију, како нападачки тако и одбрамбено. Сигурно је да нас очекује веома тешка утакмица“, рекао је Обрадовић. Тренер Жалгириса Казис Максвитис такође има проблема са повредама играча, пошто су ван терена Арнас Буткевичијус, Брејди Манек и Лукас Лекавичијус.
Кошаркаши Партизана и Жалгириса одиграли су шест мечева у Евролиги. „Црно-бели“ имају четири победе, а Жалгирис две. Утакмица између Жалгириса и Партизана биће одиграна вечерас од 19 сати у Каунасу.
TSC večeras u Pireju juri pobedu protiv Olimpijakosa i plasman u nokaut fazu LK

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас гостују Жалгирису у утакмици 14. кола Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.