Ђоковић игра сутра у 14.30 часова против Синера за финале Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 13:19

Ђоковић игра сутра у 14.30 часова против Синера за финале Вимблдона

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра у 14.30 часова на Централном терену против Италијана Јаника Синера у полуфиналу Вимблдона, саопштили су данас организатори турнира. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Ђоковић је други тенисер света, док је Синер на осмом месту АТП листе. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српски и италијански тенисер одиграли су два међусобна дуела у каријери, а Ђоковић је добио оба меча. Ђоковић је 2021. победио Синера на Мастерсу у Монте Карлу 6:4, 6:2, а прошле године је српски тенисер савладао Синера у четвртфиналу Вимблдона после велике борбе 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.
Ђоковић брани титулу на Вимблдону, пошто је прошле године у финалу савладао Аустралијанца Ника Кирјоса 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3). Српски тенисер је седам пута тријумфовао на Отвореном првенству Енглеске, а Ђоковић је до сада освојио 23. гренд слем трофеја.
По завршетку меча између Ђоковића и Синера биће одиграно друго полуфинале Вимблдона, а састаће се Шпанац Карлос Алкараз и Рус Данил Медведев.
Финале Вимблдона је на програму 16. јула од 15 сати. Наградни фонд Вимблдона износи 44,7 милиона фунти.
Organizatori Vimbldona odbili zahtev Đokovića i Marija za pomeranje mečeva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић игра сутра у 14.30 часова против Синера за финале Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.