Бечки сајам туризма одржаће се од 14. до 17. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 14:54

Бечки сајам туризма одржаће се од 14. до 17. марта

У четири дана око света!“ То је слоган предстојећег сајма туризма у Бечу који се одржава од 14. до 17. марта. Фото: Unsplash/Dariusz Sankowski Највећи сајам за одмор, путовања и слободно време у Аустрији и 2024. године обећава велики број дестинација. Овогодишња земља партнер је Чешка. Понуђачи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << међународних дестинација и крстарења имаће своје штандове у хали Ц Бечког сајма. Нови излагачи на сајму су Шри Ланка и Азербејџан.
Због велике популарности и ове године на сајму ће бити доступни путујући биоскоп и нови Silent Cinema са понудом виртуелних путовања до најлепших места на Земљи. „Cook around the World“ омогућава посетиоцима кулинарско путовање око света. Сајам такође ставља посебан акценат на разноликост и лепоту Аустрије као дестинације. Од величанствених Алпа до сликовитих језера и туристичких регија попут Доње Аустрије, Бургенланда или Штајерске.
У оквиру 50-годишњег јубилеја Бечки холдинг ће такође бити на сајму и представити разноврсне забавне активности које нуди град Беч. Они који траже реквизите за путовање, у хали Д ће бити представљено све што је потребно за камповање и камп-возила.
Obnova „panda“ diplomatije, Kina planira da pošalje u San Dijego dve pande

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бечки сајам туризма одржаће се од 14. до 17. марта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.