Израел: У Гази вероватно још 137 талаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 14:50

Израел: У Гази вероватно још 137 талаца

Кабинет израелског премијера Бењамина Нетанијахуа саопштио је данас да се верује да Хамас у Гази држи још 137 талаца. Фото: Танјуг/AP Photo/Ariel Schalit У међувремену је потврђено да је један Израелац, за кога се претпостављало да је међу њима, убијен током напада Хамаса 7. октобра, пренео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Си-Ен-Ен.
Кибуц Бери објавио је јуче да је погинуо његов 68-годишњи становник Дрор Каплун.
Његове остатке су идентификовале Израелске одбрамбене снаге уз помоћ Израелске управе за антиквитете, која се иначе бави археологијом.
Саопштење је издато девет недеља након напада Хамаса изведеног 7. октобра, док израелске власти настављају са спровођењем истраге.
Kineski vojni osmatrački balon, brodovi i avioni primećeni u blizini Tajvana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израел: У Гази вероватно још 137 талаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.