Ер Србија у јануару превезла за 136 одсто више путника него у јануару 2022.

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2023, 13:10

Ер Србија у јануару превезла за 136 одсто више путника него у јануару 2022.

Ер Србија је у јануару ове године превезла 219.216 путника, што је повећање од 136 одсто у поређењу са истим месецом 2022. године, односно 20,4 процентних поена више у односу на јануар 2020, објавио је српски авио-превозник. Фото: Ер Србија То је најбољи резултат српске националне авио-компаније >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у јануару од када послује под именом Ер Србија и седми рекордни месец заредом, саопштила је Ер Србија.
„Недавно смо објавили оперативне резултате наше компаније за 2022. годину, који су показали значајан раст. Почетак нове календарске године доноси нове рекорде. Током јануара 2023. године превезли смо 126.513 путника више него у истом месецу 2022. године и обавили 2.756 летова, што је повећање од скоро 68 одсто у односу на јануар 2022. године. То је седми месец заредом у којем обарамо сопствене рекорде. Имамо разлога да верујемо да ће се овај тренд наставити и надаље“, каже директор комерцијале и стратегије Ер Србије Бошко Рупић.
Када је реч о Западној Европи, у јануару ове године, најпопуларније дестинације у мрежи Ер Србије биле су Цирих, Париз, Амстердам, Беч, Лондон и Берлин. У региону то су Подгорица и Тиват, а велико је интересовање путника било и за Истанбул, као и постојеће прекоокеанске линије Њујорк и Тјенђин, до којег национална авио-компанија лети од 9. децембра 2022. године.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravi u SAD-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија у јануару превезла за 136 одсто више путника него у јануару 2022. се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.