До 13. јануара нацрт измена прописа о запошљавању странаца у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 11:05

До 13. јануара нацрт измена прописа о запошљавању странаца у Србији

Влада Србије формирала је радну групу чији је задатак да до 13. јануара предложи како иновирати законску регулативу о странцима и њиховом запошљавању у Србији. Фото: Unsplash/Scott Graham  
У одлуци објављеној у Службеном гласнику наводи се да ће та група припремити нацрте измена и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << допуна Закона о странцима и Закона о запошљавању странаца, или нови текст та два прописа.
Претходно група ће извршити анализу постојеће регулативе у та два закона.
Радну групу воде Ненад Пауновић из кабинета премијерке и Данијел Николић из генералног секретаријата Владе Србије, а међу члановима су министри Горан Весић и Јелена Беговић.
У двадесетосмочланој групи је још четворо из кабинета председника Владе Србије, те 11 представника МУП-а.
Oštar pad prometa i „BELEX“ indeksa poslednjeg trgovačkog dana u nedelji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак До 13. јануара нацрт измена прописа о запошљавању странаца у Србији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.