Ватерполисти Шапца од 13. октобра у Сплиту у борби за Лигу шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 17:20

Ватерполисти Шапца од 13. октобра у Сплиту у борби за Лигу шампиона

Ватерполисти Шапца играће у групи А против Вашаша, Савона, Стеауе и Јадрана из Сплита у квалификацијама за Лигу шампиона, саопштила је Европска пливачка федерација (ЛЕН). Фото: Танјуг/Владимир Спорчић У групи Б ће играти Барселона, Јадран из Херцег Новог, Нојзи ле Сек, Орадеа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Виторија Гимараеш. Домаћин ће бити Барселона.
У групи Ц у Котору ће играти ОСЦ, Вуљагмени, Туркоан и Приморац. Атина је домаћин групе Д у којој ће играти Бреша, Дуизбург, Младост, Паниониос и Жаибас.
Турнири ће бити одиграни од 13. до 16. октобра, а пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона избориће по два најбоље пласирана тима.
Трећепласиране и четвртопласиране екипе из сваке групе сезону ће наставити у другом колу квалификација за Еврокуп.
Пласман у групну фазу Лиге шампиона обезбедили су Нови Београд и Раднички из Крагујевца.
Srbija sa šest bokserki na EP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Шапца од 13. октобра у Сплиту у борби за Лигу шампиона се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.