За безбедност хране задужено 13 лабораторија

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2022, 15:16

За безбедност хране задужено 13 лабораторија

Државна управа за ветерину објавила је списак 13 лабораторија изабраних за испитивања у области безбедности хране животињског порекла и хране за животиње. Фото: Pixabay/Willfried Wende У обавештењу објављеном у Службеном гласнику наводи се да ће приликом производње, прераде и промета, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << укључујући и увоз хране испитивања радити београдске: Анахем лабораторија, Реа Лаб, Центар за испитивање намирница, Мипхем, Научни институт за ветеринарство Србије, Институт за хигијену и технологију меса, Еко лаб, Филд тест и Профи лаб.
На списку одобрених, који су испунили законске и конкурсне услове, су шабачки Ин витро Лаб, бечејска СП Лабораторија, ништки Ветеринарски специјалистички институт и новосадски Институт за заштиту на раду.
За те послове на конкурс се пријавило 15 правних лица – лабораторија, а услове је испунило 13.
Preporuke za smanjenje potrošnje struje nisu obavezujuće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За безбедност хране задужено 13 лабораторија се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.