Графичка мрежа: Отворена врата у среду, 13. марта у простору СКУП-а у Дистрикту

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 08:33

Графичка мрежа: Отворена врата у среду, 13. марта у простору СКУП-а у Дистрикту

Угружење грађана Графичка мрежа одржаће дан отворених врата у среду, 13. марта, у простору СКУП-а у Дистрикту (Атеље 61, објекат Радионица), од 11 до 18 часова. Фото: kalendar.novisad2022.rs Ово је јединствена прилика да посетите радни простор Графичке мреже и стекнете увид у различите типове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << штампе које се могу извести, као и у актуелне пројкте на којем ради њихов тим.
Grupa Zoster nastupa ponovo na Sajmu u subotu, 16. marta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Графичка мрежа: Отворена врата у среду, 13. марта у простору СКУП-а у Дистрикту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.