ЕУ одобрила 13. пакет санкција против Русије

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 14:00

ЕУ одобрила 13. пакет санкција против Русије

Европска унија одобрила је данас 13. пакет санкција Русији, саопштило је белгијско председништво ЕУ на платформи X (Твитер). Фото: Танјуг/AP Photo/Virginia Mayo „Амбасадори ЕУ су се управо сложили, начелно, о 13. пакету санкција поводом руске агресије на Украјину. Ово је један од најширих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пакета који је одобрила ЕУ“, навела је Белгија.
У новом пакету ће близу 200 ентитета и појединаца бити додатно на листу, али нема нових мера против одређених сектора. Овим поводом огласио се и Жозеп Борељ, шеф дипломатије ЕУ.
„Имамо договор о 13. пакету. Додали смо близу 200 особа и ентитета у наш пакет, па је на црној листи ЕУ више од 2.000 људи. Са овим пакетом, преузимамо много јаче акције против ентитета који су умешани у заобилажење санкција, као и у војне секторе“, истакао је Борељ на платформи X.
Martin Skorseze primio počasnog Zlatnog medveda Berlinalea za životno delo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕУ одобрила 13. пакет санкција против Русије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.