Концерт Жељка Васића у КС Еђшег, 13. јануара

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 08:59

Концерт Жељка Васића у КС Еђшег, 13. јануара

Да је Жељко Васић омиљени поп певач свих генерација доказују препуни концерти и многобројна публика! У јединственом амбијенту Културне станице Еђшег популарни певач ће отпевати своје многобројне хитове 13. јануара у 21 сат. Фото: edjseg.kulturnestanice.rs Познато име домаће сцене својом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кантауторском харизмом више од две деценије потврђује да је миљеник публике са којом се на посебан начин повезује, водећи је својом музиком на незаборавно путовање и стварајући сваким концертом прави емотивни и музички угођај.
”A capella” sastav ”A Filleta” nastupa u KS Svilara 13. januara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Жељка Васића у КС Еђшег, 13. јануара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.