Данас хладно јутро, током дана могућа киша, температура до 13 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 09:54

Данас хладно јутро, током дана могућа киша, температура до 13 степени

У Србији ће јутро бити хладно и делимично ведро уз мраз.Данас хладно јутро, током дана могућа киша, температура до 13 степени. Фото: Градске инфо У Србији ће јутро бити хладно и делимично ведро уз мраз.У току дана ће бити умерено до потпуно облачно и топлије, пре подне на северу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а по подне понегде и у осталим крајевима могућа је слаба киша, која се ујутро у Бачкој, а увече на истоку Србије може ледити на тлу.
Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јужни и југоисточни, у осталим крајевима јужни и југозападни, по подне и увече у појачању, нарочито на југу Баната и на планинама, где ће повремено достизати ударе олујне јачине, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Најнижа температура од -5 до 0 степени, а највиша од 7 до 13 степени, у Тимочкој Крајини око 4 степена.У Београду ће јутро бити хладно и делимично ведро уз мраз. У току дана умерено до потпуно облачно и топлије, средином дана и по подне са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, по подне повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од -4 до 0 степена, а највиша око 11 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, у петак ће бити умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно топлије са максималном температуром од 14 до 23 степена, само у Тимочкој Крајини хладније, око 7 степени, а понегде се очекује и слаба киша.
Дуваће јак, на југу Баната и на планинама и олујни јужни и југозападни ветар.
Na pojedinim deonicama ima snega, preporučuje se oprezna vožnja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас хладно јутро, током дана могућа киша, температура до 13 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.