Завршено пријављивање послодаваца за програм „Моја прва плата“, пријаве за посао од 13. новембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Nov.2023, 12:25

Завршено пријављивање послодаваца за програм „Моја прва плата“, пријаве за посао од 13. новембра

Пријављивање послодаваца и оглашавање слободних радних места, као прва фаза програма „Моја прва плата“ завршено је јуче а према роковима овог програма које је објавила Национална служба за запошљавање следећа фаза у оквиру које ће се пријављивати млади, почеће 13. новембра >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и трајаће до 6. децембра. Фото: Pexels/Pixabay
Од 7. до 22. децембра послодавци ће бирати кандидате међу пријављеним заинтересованима на порталу „Моја прва плата“ најкасније до 29. децембра биће објављена коначна листа послодаваца са бројем изабраних извршилаца на оглашеним радним позицијама.

Закључивање уговора између Националне службе за запошљавање, послодаваца и изабраних кандидата, којима се уређују међусобна права и обавезе, биће обављено од 1. до 19. јануара следеће године а у том периоду мора почети и спровођење овог програма.
Mali: Akcija“Bolja cena“ pomogla da inflacija već u oktobru padne na jednocifrenu


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршено пријављивање послодаваца за програм „Моја прва плата“, пријаве за посао од 13. новембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.