Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 07:39

Концерт „Поп рок мисија“, 13. јуна у Културној станици Барка

Концерт под називом „Поп рок мисија“ одржаће се у уторак, 13. јуна, у 20:00 часова у Културној станици Барка. Фото: PrtSc/barka.kulturnestanice.rs Пројекат удружења „Поп рок“ хор, под називом „Поп рок мисија“, подржан је од стране Покрајинског секретеријата за културу, јавно информисање и односе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с верским заједницама.
Циљ концерта је промоција и афирмација музичке културе и вредности поп рок музике и враћање тих музичких праваца на новосадску музичку сцену.
Очекују нас поп рок композиције, које су старијим генерацијама познате и радо слушане током претходних деценија. Извођачи ће ове нумере покушати да приближе и млађој новосадској публици, која у данашње време нема прилику да слуша ове, може се рећи, култне поп и рок песме.
Програм је намењен свим љубитељима музичке културе и уметности, свим генерацијама, а посебно омладини, тј. млађој популацији, као примарној циљној групи која тек треба да изгради свој музички укус. Такође, концерт је намењен и старијим суграђанима, који су већ спознали праве вредности у музичкој култури.
Otvaranje Novosadskog muzičkog leta na Svetski dan muzike 21. juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт „Поп рок мисија“, 13. јуна у Културној станици Барка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.