Момировић: У прва четири месеца извоз порастао за 13 одсто, увоз у благом паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 14:20

Момировић: У прва четири месеца извоз порастао за 13 одсто, увоз у благом паду

Наша економија наставља јак тренд раста на шта указују подаци да је у прва четири месеца извоз порастао за 13 одсто, док је увоз био у благом паду, изјавио је данас министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић, саопштило је ресорно Министарство. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Желим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да истакнем да није сваки пад увоза добар за економију, јер и увоз са једне стране указује на раст економске активности. Наша економија показује јасан тренд раста и напретка“, истакао је Момировић.
Додао је да се очекује да ће се овај тренд наставити и у наредним месецима како се инфлација буде смањивала.
Vujović: Raspisan konkurs za zamenu kotlarnica u javnim ustanovama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Момировић: У прва четири месеца извоз порастао за 13 одсто, увоз у благом паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.