Концерт класе Александре Вребалов у КС Свилара, 13. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 11:30

Концерт класе Александре Вребалов у КС Свилара, 13. маја

Александра Вребалов ће посетиоцима Културне станице Свилара 13. маја у 20:00 часова представити своју класу композиције. Александра је композиторка као и редовни професор на Академији уметности у Новом Саду.
Фото: КС Свилара На програму ће се наћи дела студената основних и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << докторских студија: Давида Мастикоса, Димитрија Бељанског, Миливоја Пићурића, Лене Бркић, Јане Китић и Алексеја Мрдаковића. Дела за соло клавир, хор и камерне ансамбле изводе студенти и професори Академије уметности, а композитори ће на лицу места креирати и мини сеансу живе импровизације – кондукције.
Repertoari bioskopa za petak, 12. maj

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт класе Александре Вребалов у КС Свилара, 13. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.