Сутра ујутру хладно, током дана облаци и сунце, температура од 13 до 18 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 11:37

Сутра ујутру хладно, током дана облаци и сунце, температура од 13 до 18 степени

У Србији сутра ујутру хладно, местимично слаб приземни мраз, а у току дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и у већем делу суво. Фото: Градске инфо Појава кише биће локална и краткотрајна. Најнижа температура од 0 до 8, а највиша од 13 до 18 степени.
Ветар слаб и умерен, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на истоку и југу Србије, као и на планинама повремено јак, северозападни, увече у слабљењу, саопштио је РХМЗ.
У Београду ујутру хладно, на ширем подручју града слаб приземни мраз. У току дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и углавном суво.
Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 2 до 5, а највиша око 15 степени.
У Србији у петак ујутру хладно, местимично са слабим приземним мразем, а од викенда се очекује пораст јутарњих температура. У току дана топлије – највише вредности од 17 до 23 степена.
У петак пре подне сунчано, после подне наоблачење, а краткотрајна киша се очекује у току ноћи.
Од суботе нестабилно уз смену сунчаних и облачних интервала и са локалном појавом кише и пљускова са грмљавином, који ће се интензивирати следеће седмице, у периоду од 2. до 4. маја.
„Dual radar“ od pre desetak dana i u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра ујутру хладно, током дана облаци и сунце, температура од 13 до 18 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.