Јирген Клоп реновира тим на крају сезоне, Ливерпул се одриче 13 фудбалера

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 16:25

Јирген Клоп реновира тим на крају сезоне, Ливерпул се одриче 13 фудбалера

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп планира да се на крају сезоне одрекне 13 фудбалера, пошто жели да реновира тим за наредну сезону, објавио је британски Експрес. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Ливерпул не планира да продужи сарадњу са Робертом Фирмином, Адријаном, Набијом Кеитом и Алексом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Окслејдом-Чембрленом, пошто овој четворици фудбалера истичу уговори на крају сезоне.
Клоп не рачуна ни на Артура Мела, који је у Ливерпулу на позајмици из Јувентуса до краја сезоне. Енглески клуб има могућност да откупи уговор бразилског фудбалера, али је Мело одиграо само 13 минута ове сезоне.
На трансфер листи требало би да се нађу и Каоимхен Келерер, Сеп ван ден Берг, Рис Вилијамс, Нејт Филипс, Жоел Матип, Џејмс Милнер, Џо Гомез и Костас Цимикас.
Експрес наводи да руководство Ливерпула планира да новац који добије од продаје играча и уштеде на њиховим плата уложи у куповину нових фудбалера.
Ливерпул се налази на осмом месту на табели Премијер лиге и има мале шансе да избори пласман у Лигу шампиона наредне сезоне.
Karasko prelazi u Barselonu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јирген Клоп реновира тим на крају сезоне, Ливерпул се одриче 13 фудбалера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.