Сутра облачно, местимично са падавинама, до 12 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 14:26

Сутра облачно, местимично са падавинама, до 12 степени

У Србији ће сутра бити претежно облачно, местимично са слабом кишом, на планинама са слабим снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић По подне и увече доћи ће до престанка падавина и делимичног разведравања, уз слаб и умерен источни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и југоисточни ветар. Јутарња температура биће од 2 до 6 степени, а највиша дневна од 8 до 12 Сутра облачно, местимично са падавинама, до 12 степени.
У Београду ће бити претежно облачно, пре подне и средином дана са слабом кишом, док ће по подне доћи до престанка падавина и делимичног разведравања. Ветар слаб и умерен, јутарња температура од 4 до 6 степени, а највиша дневна око 11 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, у суботу ће у Војводини и централној Србији бити претежно сунчано и топлије, у осталим крајевима мало до умерено облачно. По подне и увече очекује се ново наоблачење са југозапада, местимично са краткотрајном кишом или локалним пљусковима. Југоисточни ветар биће у појачању.
У недељу ће бити умерено облачно, већи део дана суво, још топлије и ветровито. Најтоплије ће бити у западној и централној Србији, са максималним температурама око 20 степени, а најсвежије у Тимочкој Крајини – око 14 степени. На планинама и у кошавском подручју дуваће јак југоисточни ветар, на југу Баната са ударима олујне јачине. Увече и током ноћи са запада стиже пролазно наоблачење са кишом и локалним пљусковима, уз престанак кошаве.
Затим се очекује променљиво време са честим пролазним наоблачењима са кишом, на планинама са снегом, уз сунчане периоде између њих, док ће температура бити у постепеном паду.
Putin: Odnosi Rusije i Srbije posebni, Srbi najpouzdaniji saveznici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра облачно, местимично са падавинама, до 12 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.