Јанис Сферопулос одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 21:02

Јанис Сферопулос одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа

Кошаркашки клуб Црвена звезда објавио је данас списак од 12 играча који ће „црвено-беле“ представљати на предстојећем Купу Радивоја Кораћа у Нишу. Foto: ABA liga/Filip Barbalić Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос одлучио је да у Ниш поведе Бранка Лазића, Милоша Теодосића, Дејана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Давидовца, Луку Митровића, Далибора Илића и Немању Недовића. Из јуниорске екипе Црвене звезде првом тиму ће се прикључити Андреј Лучић, Андреја Костић и Стефан Марјановић. У Београду ће остати Џаванте Смарт, Фреди Гилеспи и Треј Томпкинс, док ће се Мајк Тоби прикључити селекцији Словеније у мечевима квалификација за Европско првенство 2025. године.
Четвртфинални мечеви Купа Радивоја Кораћа на програму су 14. и 15. фебруара од 17 и 20 сати. У среду, 14. фебруара од 17 часова играће Борац – Чачак 94, а три сата касније састаће се Црвена звезда и ФМП Железник. Победници тих дуела чиниће први полуфинални пар.
У четвртак, 15. фебруара од 17 сати састаће се Мега и Војводина, а три часа касније играће Партизан и Херцеговац из Гајдобре. Победници тих дуела чиниће други полуфинални пар.
Полуфинала ће бити одиграна у петак, 16. фебруара од 17 и 21 час, док је финале заказано за суботу, 17. фебруара од 21 сат.
Željko Obradović odredio 12 igrača za Kup Radivoja Koraća

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јанис Сферопулос одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.