Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jan.2024, 09:07

За доручак јаја, пре ручка вода и правило 12 сати – Седам трикова за мање килограма у новој години

Једна од најчешћих новогодишњих одлука односи се на губитак килограма. Ако сте и ви међу онима који су себи поставили циљ да у овој години изгубе неколико килограма, ево шта би, према мишљењу нутрициониста требало да радите. Фото: Pexels/Jane Doan – Дан започните доручком богатим протеинима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на пример јајима. Тако ћете имати довољно енергије за све обавезе и нећете имати потребу да стално нешто грицкате.
– Ограничите дневни унос хране на 12 сати. Примера ради, ако доручкујете у 7, вечера треба да буде у 19 часова и да после тога ништа не грицкате.
– Када правите сендвиче код куће, скините горње парче тоста, сендвич ће бити једнако укусан, а унећете мање калорија.
– Попијте две чаше воде пре сваког оброка.
– Мерите се с времена на време, најбоље једном недељно. Тако ћете спречити опуштање јер ћете моћи да реагујете чим се мало угојите.
– Промените навике, избегавајте алкохол, спавајте више, покушавајте да избегавате стрес, вежбајте.
– Размишљајте о храни. Многи једу кад су анксиозни, у храни траже утеху за све емоционалне проблеме што онда доводи до вишка килограма. Ту праксу можете прекинути ако научите да размишљате о храни. Не гледајте телевизију док једете, не читајте новине, већ се посветите оброку, тако ћете унети мање калорија.
Ovaj kompliment žene najviše vole da čuju – a nije “prelepa si”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За доручак јаја, пре ручка вода и правило 12 сати – Седам трикова за мање килограма у новој години се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.