Ово нисте очекивали! Ево шта се деси када укуцате ове речи на Гуглу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 13:24

Ово нисте очекивали! Ево шта се деси када укуцате ове речи на Гуглу

Да ли сте икада пробали да укуцате на реч “Barbie“ на Гуглу? Фото: НС Уживо/Илустрација Америчка комедија које је претходне недеље стигла у Србију, према оцени критичара добила је позитивне коментаре.
Осим велике популарности код нас, филм Барби обишао је планету а према биоскопским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << критеријумима налази се први на листи – тренутно као најпродаванији.
“Barbie“ је режирала Грета Гервиг. Фото: PrtSc Када укуцате на гуглу “Barbie“ прво што ће вам изаћи јесу трејлери, вести и филмови. Још један мим у низу када укуцате Барби- екран ће постати розе боје и искакаће вам ружичасте звезде.
Ulica priča priču: Trg mladenaca (FOTO/VIDEO)

Пр еузмите андроид апликацију.
Чланак Ово нисте очекивали! Ево шта се деси када укуцате ове речи на Гуглу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.