Епл оспорио француске налазе да ајфон 12 зрачи више од дозвољеног

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Sep.2023, 11:45

Епл оспорио француске налазе да ајфон 12 зрачи више од дозвољеног

Компанија Епл саопштила је данас да је њен модел ајфона 12 добио више сертификата међународних тела о усклађености са глобалним прописима и стандардима за ниво зрачења након што је француско тело за контролу радијације (АНФР) рекао да би компанија требало да обустави продају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тог модела телефона због повећаног нивоа зрачења. Фото: ТанјугAP Photo/Michel Spingler, File Епл је саопштио да је за АНФР обезбедио вишеструке своје и независне лабораторијске резултате треће стране који доказују усклађеност зрачења ајфона 12, пренео је Ројтерс.
Компанија је рекла да оспорава резултате ревизије коју је спровео АФНР и да ће наставити да се ангажује да покаже нема повећаног зрачења. АНФР рекао је у уторак Еплу да би требало да обустави продају ајфона 12 у Француској након што је та агенција спровела тестове за које каже да су показали да је специфична стопа апсорпције (САР) тог модела паметног телефона била већа од оне дозвољене на основу закона.
„Непоступање ће резултирати повлачењем опреме која је већ стављена на располагање потрошачима“, навео је АНФР.
Rata stambenog kredita niža od 10 do preko 25%,zavisi od uslova i kad je uzet

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Епл оспорио француске налазе да ајфон 12 зрачи више од дозвољеног се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.