Расписан тендер за градњу још 12 станица за наплату путарине

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 16:45

Расписан тендер за градњу још 12 станица за наплату путарине

Путеви Србије расписали су тендер за пројектовање и изградњу 12 станица за наплату путарине на делу деонице Моравски коридор, на аутопуту Рума-Шабац, као и на делу аутопута Милош Велики, објављено је на порталу јавних набавки. Фото: Танјуг/Владимир Порчић Вредност посла изградње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ових наплатних станица процењена је на 4,1 милијарду динара или око 35 милиона евра.
Рок за пријаву на тендер је 30. август.
Осим система за наплату путарине обавеза изабраног понуђача је и изградња на наплатним станицама: подсистема за соларне електране и подсистема за електричне пуњаче.
Моравски коридор Појате-Прељина сачињава осам нових наплатних станица (НС) и једна привремена.
Прва наплатна станица је Ћићевац, затим следи Крушевац Исток, Крушевац Запад и привремена НС Кошеви. Ове наплатне станице су планом обухваћене за 2023, а за наредну годину на овом коридору планиране су НС Катрга, Лучани, Прилипац, Адрани и Прељина.
Брза саобраћајница Рума-Шабац би у свом склопу требало да има три наплатне станице: Рума, Хртковци и Шабац и ове наплатне станице су планом обухваћене за 2023.
У тендеру се наводи да опрема система за наплату путарине која се уграђује на саобраћајне траке и у управној згради мора бити компатибилна са опремом која је уграђена на осталим наплатним станицама на деоници Београд-Ниш.
Raspisan javni poziv za organsku stočarsku proizvodnju

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан тендер за градњу још 12 станица за наплату путарине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.