Бајденов вучјак ујео седморо припадника тајне службе за четири месеца

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 07:26

Бајденов вучјак ујео седморо припадника тајне службе за четири месеца

Овчарски пас по имену Командер, у власништву америчког председника Џозефа Бајдена, угризао је за четири месеца седморо службеника тајне службе, док је један од њих завршио у болници, пренео је данас Њујорк пост, позивајући се на интерну преписку одељења којој је приступила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << конзервативна активистичка група Џудикал воч. Фото: Танјуг/AP Photo/Carolyn Kaster “Немачки овчар Командер у власништву председника Бајдена, стар око две године угризао је седморо људи откако је Бајденов пас Мејџор протеран из Беле куће због сличног агресивног понашања“, наводи се у саопштењу те групе.
Један од службеника Тајне службе, којег је Бајденов пас угризао за руку и бутину, морао је бити хоспитализован, а другог агента је Командер напао када је Бајден довео пса након што је са породицом одгледао филм, преноси портал.
“Уместо да заштити своје агенте, Тајна служба је покушала да незаконито сакрије документе о злостављању њихових запослених од стране породице Бајден“, изјавио је представник Џудикал воча Том Фитон.
Како преноси „Њујорк пост“, извештаји о нападима Командера на људе ограничени су на период од септембра 2022. до јануара 2023. године, а вероватно их је могло бити и више.
Медији су 2021. објавили мејлове чланова председничког обезбеђења, у којима се наводи да је још један Бајденов пас, Мејџор, уједао људе скоро свакодневно.
Пажњу медија привукло је то што је Бела кућа пријавила само два таква “мања“ инцидента, док их је, судећи по објављеној преписци, било много више.
Након неуспешних покушаја да обучи Мејџора, Бајден га је предао на бригу породичним пријатељима.
На почетку свог мандата у Белој кући, Бајден је повео двојицу немачких овчара, од којих је један угинуо у јуну 2021, а у децембру исте године Бајден је објавио да је добио штене немачког овчара по имену Командер.
Grčka: Srušio se avion za gašenje šumskih požara, u njemu bila dva pilota (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајденов вучјак ујео седморо припадника тајне службе за четири месеца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.