Предавање „Женски гласови савремене аустријске књижевности“, у КС Свилара данас у 12 часова

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 09:27

Предавање „Женски гласови савремене аустријске књижевности“, у КС Свилара данас у 12 часова

Предавање под називом „Женски гласови савремене аустријске књижевности“ у склопу пројекта „Књижевни мост Београд – Беч“ одржаће се у понедељак, 22. маја у 12:00 часова у простору Културне станице Свилара. Фото: Културна станица Свилара Аустријски културни форум Београд основан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је 2001. године као одељење амбасаде Аустрије у Београду специјализовано за културу. Културфорум координира и спроводи аустријску спољну културну политику у Србији, заједно са Аустријским институтом, аустријским библиотекама и универзитетским лекторима ОеАД-а.
Део је светске мреже од 29 аустријских културних форума у 27 земаља којом управља аустријско Федерално министарство за европске и међународне послове.
Културфорум представља креативне аспекте Аустрије, чија се достигнућа у уметности, култури и науци заснивају на традицији и настављају да остварују иновације и подржавају размену и умрежавање аустријских и српских културних стваралаца.
Predstavljanje knjige „Manconijevo zaveštanje“, 23. maja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предавање „Женски гласови савремене аустријске књижевности“, у КС Свилара данас у 12 часова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.