ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на мечу против ТСЦ за децу до 12 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 12:20

ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на мечу против ТСЦ за децу до 12 година

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће бити бесплатан улаз за децу до 12 година старости на меч првог кола плеј-офа Суперлиге Србије против ТСЦ из Бачке Тополе, који ће бити одигран у суботу од 18 сати на стадиону „Рајко Митић“ у Београду. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << знак захвалности услед велике подршке током читаве такмичарске године, улаз ће бити бесплатан за сву децу старости до 12 година уз пратњу пунолетне особе која има карту. Улаз је на капији број 19 на источној трибини нашег стадиона, а сигурни смо да ће ‘Маракана’ пуна деце дочекати нову титулу“, саопштено је из Црвене звезде.
Из Црвене звезде наводе да поред бесплатног улаза, сва заинтересована деца могу учествовати у наградној игри где ће малишани моћи да искажу своју креативност путем плаката који ће садржати посебну поруку намењену играчима на терену. Победник ће након утакмице са ТСЦ-ом моћи да упозна фудбалере Црвене звезде.
Црвеној звезди ће на мечу са екипом из Бачке Тополе бити довољан и бод да освоји нову титулу у Суперлиги Србије.
Juventusu vraćaju 15 bodova, italijansko prvenstvo ulazi u neizvesnu završnicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на мечу против ТСЦ за децу до 12 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.