Сутра пре подне киша и пљускови, па постепено разведравања, од 12 до 18 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 12:56

Сутра пре подне киша и пљускови, па постепено разведравања, од 12 до 18 степени

У Србији сутра пре подне претежно облачно и мало свежије, ујутру на западу и југу, а током преподнева и средином дана и у већини осталих предела местимично са кишом и локалним пљусковима. Фото: Градске инфо После подне престанак падавина и постепено разведравање. Само ће на западу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Војводине и у Неготинској Крајини бити променљиво облачно и суво током целог дана, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Јутарња температура од 5 до 10, највиша дневна од 12 до 18 степени.
Ветар слаб и умерен, северозападни, на северу и истоку повремено и јак, а на планинама источне Србије и са олујним ударима.
У Београду пре подне и средином дана претежно облачно са краткотрајном кишом или пљуском. После подне постепено разведравање.
Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура око 8, највиша дневна око 15 степени.
У Србији до 3. маја постепено топлије, од петка у већини места од 20 до 22 степена.
У четвртак и петак претежно сунчано, после подне уз променљиву облачност. У суботу ново наоблачење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, које ће прво захватити северне пределе Србије.
У недељу, а посебно почетком следеће седмице, задржаће се и даље нестабилно време, са честом појавом кише и пљускова са грмљавином и условима за локално већу количину падавина у понедељак и уторак, 1. и 2. маја.
Danas promenljivo i svežije, temperatura do 19 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра пре подне киша и пљускови, па постепено разведравања, од 12 до 18 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.