У Србији сутра облачно, поподне разведравање, највише од 12 до 17 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 13:56

У Србији сутра облачно, поподне разведравање, највише од 12 до 17 степени

У Србији ће сутра бити умерено до потпуно облачно, суво и топлије, а током дана се очекује постепено разведравање па се после подне у већини места очекују дужи сунчани интервали. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, слаба киша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се очекује само још ујутру и пре подне у Банату, Браничевском округу и на истоку Србије. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, на истоку јак северозападни.
Јутарња температура од 0 до 7, а највиша дневна од 12 до 17 степени.
И у Београду ће сутра бити суво и топлије. Ујутру умерено до потпуно облачно, а током дана уз делимично разведравање па се после подне очекују и дужи сунчани интервали. Дуваће слаб и умерен, западни и југозападни ветар.
Јутарња температура износиће од 5 до 7, а највиша дневна око 15 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до недеље 31. децембра, током целог периода ујутру по котлинама и речним долинама магла, а дању суво са сунчаним периодима и дневном температуром знатно изнад просека за овај период године, осим у нижим пределима где се магла дуже задржи.
Vesić potpisao sporazum sa reprezentativnim sindikatima u komunalnoj delatnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно, поподне разведравање, највише од 12 до 17 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.