Кошаркаши Звезде од „плус 12“ до тешког пораза од Албе

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2023, 22:11

Кошаркаши Звезде од „плус 12“ до тешког пораза од Албе

Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас од Албе у Београду 87:72 (15:25, 24:19, 21:17, 27:11) у утакмици 25. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Црвено-бели су четврти пут узастопно поражени од Албе на домаћем терену и сада су на скору 11-14, све даље од Топ 8.
Са друге стране, Алба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је прекинула низ од шест пораза, али је са учинком 7-18 и даље последња у елитном такмичењу.
Звезда је имала „плус 12“ почетком друге четвртине (32:20), али је „стао напад“. Одбрана није била на нивоу и пораз је на крају веома висок.
Филип Петрушев постигао је 14 поена за Звезду, Немања Недовић 11, а Лука Вилдоза 10.
Госте је предводио Маодо Ло са 24 поена.
Звезда за седам дана гостује Бајерну, док Алба поново долази у Београд и играће против Партизана.
Bolan poraz Srbije u Atini – Grčka slavila nakon produžetka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Звезде од „плус 12“ до тешког пораза од Албе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.